Vin- og spiritusetiketter

Ved trykning af vin- og spiritus-etiketter benytter vi ofte flere forskellige trykteknikker. Varmefoliepræg, der bruges til at lave et guldtryk, er ofte benyttet. Serigrafi kan med fordel også bruges til at fremhæve logoer, produktnavne osv. Serigrafi kan som den eneste trykteknik også lave et blankt tryk på et mat papir. I offset, bogtryk eller flexotryk vil trykfarven blive presset og suget ned i papiret, men i serigrafi lægges den på i noget tykkere lag der ikke kan suges ned i papiret, hvorved farven vil forblive på overfladen. 

Da serigrafiske farver

som standard er meget blanke, kan man derved opnå en lækker effekt med en kombination af en helt mat etiket med både blankt og mat tryk på.

Vi kan også trykke en ophøjet følbar lak på i serigrafi, der yderligere kan højne flaskernes udseende.

Et stort valg af muligheder

Prægefolier fås både i mange forskellige farver og med prisme- og holografiske effekter.

Serigrafisk effekttryk med forsk. farver og lakker giver mulighed for f.eks. selvlysende tryk, følbart tryk, glimmereffekter, tryk der skifter farve i sollys og meget mere.

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi i de senere år har investeret kraftigt i udstyr, der gør det billigere for vore kunder at gøre brug af disse teknikker.

Vi fremstiller selv en del af værktøjerne, hvilket betyder at startomkostningerne hos os er lavere end hos mange af vore konkurrenter. Alt bliver trykt og færdigskåret i een og samme trykgang, hvilket gør prisen attraktiv.

Lidt om trykteknikker og det vi kan!

løsninger med forskellige trykmæssige fortræffeligheder

Hvad enten du har brug for helt almindelige selvklæbende etiketter, eller den store forkromede specialløsning, bør Tickotryk være din samarbejdspartner. Vi er nemlig eet at de få etikettrykkerier i Danmark, der kan tilbyde næsten hele viften af løsninger indenfor etiketter og specielle trykopgaver i rulle. Vi benytter ofte en kombination af flere forskellige trykteknikker i samme trykgang til at fremstille etiketter der skiller sig ud fra mængden. Det kan f.eks. være serigrafi, hotfoil og bogtryk, der i den kombination ofte bruges til f.eks. vinetiketter.