Etiketter af muligheder

Vi producerer etiketter til næsten alt, f.eks. vin, medicin, kosmetik, industri og fødevarer, for blot at nævne nogle få. Til kampagner, printere eller opmærkning. Vi kan trykke på næsten alle typer af materialer, lige fra PP- PE- polyester- og PVC-folier til forskellige papirkvaliteter.

Foliepræg og effekttryk

Kampen om hyldepladsen i butikkerne er hård, og det gælder om at differentiere sit produkt for at blive set. Det kan du f.eks gøre ved at tilføje foliepræg der både kan skabe blikfang og højne udseendet på dit produkt.

Vi kan også tilbyde serigrafisk trykte effekter med forskellige typer farver og lakker, der hver har sine spændende udseender og egenskaber.

Et stort valg af muligheder

Vi har mange forskellige typer selvklæbende materialer på lager, samt et stort netværk af forskellige leverandører. I kombination med vor mangeårige erfaringer giver det dig de stærkeste kort på hånden når du handler etiketter hos os.

Vi producerer etiketter både i rulle og ark, og du kan få etiketter uden tryk eller i op til 8 farver med tryk på flere sider.

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi har stor erfaring i at arbejde med foliepræg og effekttryk. Dernæst har vi igennem de senere år investeret kraftigt i nyt udstyr, der væsentligt reducerer startomkostningerne.

Den investering kommer vore kunder tilgode og flere får mulighed for at få det vi kalder “added value” på deres etiket, uden at det koster en formue.

Lidt om trykteknikker og det vi kan!

løsninger med forskellige trykmæssige fortræffeligheder

Hvad enten du har brug for helt almindelige selvklæbende etiketter, eller den store forkromede specialløsning, bør Tickotryk være din samarbejdspartner. Vi er nemlig eet at de få etikettrykkerier i Danmark, der kan tilbyde næsten hele viften af løsninger indenfor etiketter og specielle trykopgaver i rulle. Vi benytter ofte en kombination af flere forskellige trykteknikker i samme trykgang til at fremstille etiketter der skiller sig ud fra mængden. Det kan f.eks. være serigrafi, hotfoil og bogtryk, der i den kombination ofte bruges til f.eks. vinetiketter.