Flersidede etiketter

Vi tilbyder, som eet af de eneste etiket-trykkerier i Danmark, flere forskellige typer af booklet-etiketter. Hvad enten det er en simpel løsning med få sider, eller en mere avanceret med mange sider, så kan vi levere den.

Foliepræg og effekttryk

Kampen om hyldepladsen i butikkerne er hård, og det gælder om at differentiere sit produkt for at blive set. Det kan du f.eks gøre ved at tilføje foliepræg der både kan skabe blikfang og højne udseendet på dit produkt.

Vi kan også tilbyde serigrafisk trykte effekter med forskellige typer farver og lakker, der hver har sine spændende udseender og egenskaber.

Et stort valg af muligheder

De fleste kender booklet-etiketter fra medicinemballager, hvor kravene til mærkning er omfattende og meget pladskrævende. Men løsningen kan med fordel også bruges f.eks. hvor man ønsker tekster på flere sprog på samme emballage. Derved kan man nøjes med een etiket, istedet for een pr. sprog. Det sparer både logistik og et større lager af både etiketter og varer.

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi producerer flere forskellige typer booklet-etiketter, er du altid sikker på at kunne få en løsning der passer til dit behov.

Vi kender faldgruberne og fordelene ved dem alle og kan guide dig, så du ikke ender med en dyr ubrugelig løsning.

Lidt om trykteknikker og det vi kan!

løsninger med forskellige trykmæssige fortræffeligheder

Hvad enten du har brug for helt almindelige selvklæbende etiketter, eller den store forkromede specialløsning, bør Tickotryk være din samarbejdspartner. Vi er nemlig eet at de få etikettrykkerier i Danmark, der kan tilbyde næsten hele viften af løsninger indenfor etiketter og specielle trykopgaver i rulle. Vi benytter ofte en kombination af flere forskellige trykteknikker i samme trykgang til at fremstille etiketter der skiller sig ud fra mængden. Det kan f.eks. være serigrafi, hotfoil og bogtryk, der i den kombination ofte bruges til f.eks. vinetiketter.