Hasteopgaver

Vi hører til et af branchens absolut hurtigste etikettrykkerier.
Vores størrelse og produktion gør os i stand til at levere hurtigere end de fleste af vores konkurrenter. Vi er motiverede og dedikerede til faget og gør gerne en ekstra indsats, for at en ellers umulig leveringstid bliver mulig.

Her et par ting som vi mener er vigtige for dig, når du vælger os som samarbejdspartner:

Foliepræg og effekttryk

Kampen om hyldepladsen i butikkerne er hård, og det gælder om at differentiere sit produkt for at blive set. Det kan du f.eks gøre ved at tilføje foliepræg der både kan skabe blikfang og højne udseendet på dit produkt.

Vi kan også tilbyde serigrafisk trykte effekter med forskellige typer farver og lakker, der hver har sine spændende udseender og egenskaber.

Et stort valg af muligheder

Prægefolier fås både i mange forskellige farver og med prisme- og holografiske effekter.

Serigrafisk effekttryk med forsk. farver og lakker giver mulighed for f.eks. selvlysende tryk, følbart tryk, glimmereffekter, tryk der skifter farve i sollys og meget mere.

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi har stor erfaring i at arbejde med foliepræg og effekttryk. Dernæst har vi igennem de senere år investeret kraftigt i nyt udstyr, der væsentligt reducerer startomkostningerne.

Den investering kommer vore kunder tilgode og flere får mulighed for at få det vi kalder “added value” på deres etiket, uden at det koster en formue.