Foliepræg og effekttryk

Kampen om hyldepladsen i butikkerne er hård, og det gælder om at differentiere sit produkt for at blive set. Det kan du f.eks gøre ved at tilføje foliepræg der både kan skabe blikfang og højne udseendet på dit produkt. Vi kan også tilbyde serigrafisk trykte effekter med forskellige typer farver og lakker, der hver har sine spændende udseender og egenskaber.

Foliepræg og effekttryk

Kampen om hyldepladsen i butikkerne er hård, og det gælder om at differentiere sit produkt for at blive set. Det kan du f.eks gøre ved at tilføje foliepræg der både kan skabe blikfang og højne udseendet på dit produkt.

Vi kan også tilbyde serigrafisk trykte effekter med forskellige typer farver og lakker, der hver har sine spændende udseender og egenskaber.

Et stort valg af muligheder

Prægefolier fås både i mange forskellige farver og med prisme- og holografiske effekter.

Serigrafisk effekttryk med forsk. farver og lakker giver mulighed for f.eks. selvlysende tryk, følbart tryk, glimmereffekter, tryk der skifter farve i sollys og meget mere. Du kan læse mere om detaljerne nederst på forsiden.

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi har stor erfaring i at arbejde med foliepræg og effekttryk. Dernæst har vi igennem de senere år investeret kraftigt i nyt udstyr, der væsentligt reducerer startomkostningerne.

Den investering kommer vore kunder tilgode og flere får mulighed for at få det vi kalder “added value” på deres etiket, uden at det koster en formue.

Lidt om trykteknikker og det vi kan!

løsninger med forskellige trykmæssige fortræffeligheder

Hvad enten du har brug for helt almindelige selvklæbende etiketter, eller den store forkromede specialløsning, bør Tickotryk være din samarbejdspartner. Vi er nemlig eet at de få etikettrykkerier i Danmark, der kan tilbyde næsten hele viften af løsninger indenfor etiketter og specielle trykopgaver i rulle. Vi benytter ofte en kombination af flere forskellige trykteknikker i samme trykgang til at fremstille etiketter der skiller sig ud fra mængden. Det kan f.eks. være serigrafi, hotfoil og bogtryk, der i den kombination ofte bruges til f.eks. vinetiketter.