Vin- og spiritusetiketter

 
Vi producerer etiketter til øl, vin og spiritus i mange afskygninger. Fra den helt simple etiket til den mere avancerede.
 
 

Et stort udvalg af muligheder

Ved trykning af vin- og spiritus-etiketter benytter vi ofte flere forskellige trykteknikker. Varmefoliepræg, der bruges til at lave et guldtryk, er ofte benyttet. Serigrafi kan med fordel også bruges til at fremhæve logoer, produktnavne osv. Serigrafi kan som den eneste trykteknik også lave et blankt tryk på et mat papir. I offset, bogtryk eller flexotryk vil trykfarven blive presset og suget ned i papiret, men i serigrafi lægges den på i noget tykkere lag der ikke kan suges ned i papiret, hvorved farven vil forblive på overfladen. Da serigrafiske farver som standard er meget blanke, kan man derved opnå en lækker effekt med en kombination af en helt mat etiket med både blankt og mat tryk på.Vi kan også trykke en ophøjet følbar lak på i serigrafi, der yderligere kan højne flaskernes udseende. 
 

Hvorfor vælge TickoTryk

Fordi vi i de senere år har investeret kraftigt i udstyr, der gør det billigere for vore kunder at gøre brug af disse teknikker.
Vi fremstiller selv en del af værktøjerne, hvilket betyder at startomkostningerne hos os er lavere end hos mange af vore konkurrenter. Alt bliver trykt og færdigskåret i een og samme trykgang, hvilket gør prisen attraktiv.
 

Kontakt os

Tickotryk A/S
Vibeholms Alle 27
2605 Brøndby
Telefon: 36 70 20 50
E-mail: jesper@tickotryk.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk